Nekadašnji velikan Jugoslavije i Evrope postao tema podsmeha: Objavili zahvalnicu treneru, a onda...

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: ABA liga / Dragana Stjepanović / KK Partizan

Košarkaški klub Cibona, jedan od najvećih klubova koje je nekadašnja Jugoslavija imala, ekipa koja je dva puta bila prvak Evrope, u poslednje vreme ima jako teške dane. Oni su u novu sezonu ušli sa trenerom Krisom Tomasom, anonimusom iz Amerike koji je zaratio već sa navijačima i kome se ne piše baš najbolje.

Kris Tomas je stigao u klub ovog leta, a jednostavno, igre koje njegova ekipa beleži i nisu baš najbolji, ali ni sama igra ekipe ne obećava baš mnogo. Zbog toga, navijači su mu tokom utakmice protiv Krke dobacivali, kada im je on uzvratio sa terena.

Tada su se navijači pobunili i jednostavno su tražili od kluba da ga otpusti.

Delovalo je kao da se to i desilo, pošto je Cibona na svom zvaničnom Instagram profilu objavila zahvalnicu Krisu Tomasu, čime su i potvrdila da je otpušten. Ipak, ista objava je u samo pet minuta promenjena.

Umesto zahvalnice, Cibona je objavila vest da je Kris Tomas morao privremeno da napusti Zagreb zbog porodičnih razloga i da je otišao u Ameriku. Naravno, ovako nešto nije moglo da promakne i navijačima Cibone, koji su to objavili na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)