Jan Veseli zna kako protiv Delija i Zvezde: "U dobroj su formu, moramo da uradimo jedno"

S. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN press

Košarkaši Barselone dolaze "na noge" igračima Crvene zvezde u Beograd pred krcatu Beogradsku arenu sutra, u petak od 20 časova. Pred meč sa crveno-belima oglasio se bivši igrač Partizana Jan Veseli, koji veoma dobro zna kako izgleda vatrena atmosfera u glavnom gradu.

Pred meč sa Zvezdom govorio je upravo o tome koliko je upoznat sa navijanjem rivalskog tima, ali i zadacima koji slede na meču ove dve ekipe.

- Svesni smo sa čime ćemo se suočiti. Oni su u dobroj formi, neporaženi posle tri utakmice i bićemo gosti na njihovom terenu. Znamo kakva atmosfera nas čeka i moraćemo da budemo fokusirani svih 40 minuta. Publika ne sme da nam poremeti koncentraciju, moramo da se držimo plana - rekao je Veseli.

Veseli je jedan deo priprema propustio zbog operacije slepog creva, pa sada pokušava u potpunosti da se vrati u formu koja je timu potrebna kako bi se vratio na stari kvalitet košarke.

- Pripreme su bile spore zbog zdravstvenih problema, ali pronašao sam ritam i formu. Osećam se dobro na terenu i van njega i pokušaću da pomognem novajlijama da razumeju trenerove metode i doprinesu timu - zaključio je.

(Telegraf.rs)