Jokićev klub dobio "ultrase": Neverovatna scena iz Sombora, navijači posle meča priredili iznenađenje igračima

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram / Printscreen / KK Joker Sombor

Iz dana u dan vidi se veliki napred Džokera iz Sombora. Klub čiji je predsednik otac našeg najboljeg košarkaša, Nikole Jokića, sada nastupa u regionalnoj ABA 2 ligi, a posle dva kola ima isto toliko pobeda u grupnoj fazi. Kasno sinoć je u svojoj "Mostongi" savladao Široki Brijeg vrlo ubedljivo - 110:95.

Sa novim trenerom, Vladimirom Lučićem na klupi, Somborci su nastavili tamo gde su stali sa Željkom Lukajićem, a ono što takođe može da ih raduje jeste da su na terenu dobar deo vremena proveli i mladi talenti srpske košarke - Uroš Šuput i Luka Marković. Prvi je čak bio i dvocifren, ubacivši 12 poena sa samo jednim promašajem iz igre, a tek mu je 18 godina...

Bilo kako bilo, ono o čemu se priča sa ovog meča je i neverovatna scena sa tribina "Mostonge" gde su se pojavili "ultrasi". Oko 50 mahom vrlo mladih momaka rešilo je da formira navijačku grupu koja će bodriti Džoker na domaćem terenu.

Uspeli su da se opreme i zastavama u bojama kluba - žutoj i ljubičastoj, a sve vreme nisu štedeli dlanove i grla, kako bi pevali Džokeru.

Po završetku meča, oni su sačekali košarkaše ispred hale i priredili im i malo iznenađenje, pošto su zapalili baklje, ponovo u bojama kluba, a zastave su nastavile da se vijore.

Nema sumnje da Jokićev Džoker nastavlja da napreduje svim aspektima, a uz Vojvodinu sigurno predstavlja jakog kandidata za samu završnicu regionalne ABA lige.

(Telegraf.rs)