"Da sam navijač, i ja bih uradio isto": Surov odgovor trenera Fenera posle teškog poraza od Zvezde

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus dao je jedan surov komentar na odluku publike da pre kraja meča sa Crvenom zvezdom napusti dvoranu i tako iskaže nezadovoljstvo partijom svojih izabranika!

Podsetimo, Zvezda je u Istanbulu slavila rezultatom 76:57, a kamere su u jednom trenutku, na pet minuta do kraja, uhvatile navijače kako napuštaju svoja mesta i odlaze iz hale.

- Slušajte, želimo da nas navijači podrže, nema sumnje, ali takođe moramo da budemo odgovorni za proizvod koji smo stavili na teren. Ide u oba smera. Tražimo podršku od naših navijača, ali da budem iskren možda bih i ja otišao ranije - rekao je Jasikevičijus.

Koliko je Zvezda bila superiorna govori i podakat da su crveno-beli vodili bukvalno od prvog do poslednjeg sekunda. Od trenutka kada su ubacili poene za 2:0, zatim i za 7:0, nisu više stajali.

- Ne baš dobar trener i učinak tima. Ne postoji drugi način da se proceni ova utakmica. Ofanzivno, bili smo dosta loši. Imali smo neverovatan broj izgubljenih lopti. Nismo kontrolisali igru i nismo donosili dobre odluke. Sve u svemu, veoma teško veče za nas.

Nešto ranije, Jasikevičijus je govorio i u kamere odmah posle utakmice. Imao je, doduše, kratak komentar.

- Nisam mogao dobro da vodim ekipu i nismo mogli da pokažemo dobru timsku igru. Nema ništa više da se kaže.

(Telegraf.rs)