Veštačka inteligencija prognozirala rezultat meča Partizan - Bajern: Odgovor će oduševiti crno-bele navijače

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: ABA liga / Dragana Stjepanović, Wikipedia

Večerašnji meč u "Beogradskoj areni" željno iščekuju svi navijači crno-belih. Partizan igra prvi put ove sezone u Evroligi pred domaćom publikom, a protivnik će biti Bajern iz Minhena.

Biće to ujedno šansa da se dođe i do prve pobede u Evroligi, pošto se Partizan sa turneje po Španiji vratio sa dva poraza od Baskonije i Real Madrida.

Crno-beli će na ovom meču biti bez Ajzeje Majka, koji je povređen, a Željko Obradović ne bi trebalo da ima drugih većih poteškoća. Očekuje se pravi spektakl, pošto su sve karte rasprodate.

Crno-beli su prošle sezone šokantno poraženi od Bajerna pogotkom Silvijana Franciska u poslednjem napadu u Areni, pa smo stoga pitali Chat GPT da li nas očekuje novo iznenađenje.

Veštačka inteligencija veruje da će Partizan pobediti, a predikcija rezultata definitvino će se svideti navijačima crno-belih.

- Uzimajući u obzir najnoviji sastav i činjenicu da Partizan uglavnom koristi strane igrače u Evroligi, konačna procena za rezultat utakmice je 84:79 za Partizan. Ključni faktori su domaći teren i kvalitetni nastupi ključnih stranih igrača poput Karlika Džonsa, Frenka Nilikine i Brendona Dejvisa, koji bi mogli da dominiraju u ofanzivi i kontroli reketa.

Ife Lundberg i Dvejn Vošington mogu biti presudni sa spoljnjih pozicija, dok će Bonga i Tajrik Džons pružiti stabilnost u odbrani i skoku. Očekujem da će Partizan iskoristiti prednost u fizičkoj igri i dinamici na tranziciji da bi zadržao prednost do kraja - istakao je Chat GPT.

(Telegraf.rs)