Mario Nakić pred Bajern: "Gladni smo prve pobede u Evroligi, stvarno se nadamo..."

S. L.
S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Telegraf

Ekipa Partizana je loše započela Evroligu, poraženi su u prva dva kola od Baskonije i Real Madrida, dok će sada u trećem kolu pred svojim navijačima igrati protiv Bajerna iz Minhena, što će biti i prvi meč pred Grobarima.

Zbog toga, Mario Nakić očekuje i da energija navijača sa tribina pogura tim ka prvoj pobedi, iako je mladi košarkaš Partizana obazriv, s obzirom na to da je tim iz Minhena slavio u prvom kolu protiv Real Madrida.

- Pre svega, jedva čekamo sutra da izađemo pred našim navijačima. Nadamo se da će biti puna Arena, da ćemo osetiti tu njihovu energiju, atmosferu i stvarno nas to raduje i maksimalno smo motivisani zbog toga. Prva utakmcia kod kuće u Evroligi, Bajern je dobio Real, neće biti lako. Mi smo gladni te prve pobede i stvarno se nadamo da ćemo izaći i ispoštovati sve što smo radili na treningu i idemo na pobedu.

On ističe navijače kao važan faktor.

- Imali smo dva teška gostovanja na početku, konačno smo kod kuće i to je ono što nam treba, ta energija od strane navijača i sigurno ćemo dati sve od sebe za prvu pobedu.

(Telegraf.rs)