Haos u Čačku: Damir Javor izbacio navijača iz dvorane, publika ga počastila vrlo sočnim psovkama i zvižducima

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Arena Sport Premium / Printscreen

Druga četvrtina meča četvrtog kola ABA lige između Borca iz Čačka i Dubaija u Hali sportova kraj Zapadne Morave donela nam je i pravi mali haos, a nakon jedne odluke koju je doneo slovenački arbitar, Damir Javor, koji je postavljen za glavnog na ovom meču.

Slovenac je rešio da posle više opomena i razgovora sa delegatom izbaci jednog navijača koji se nalazio pored jednog od koševa, što je naravno naišlo na veliko negodovanje svih prisutnih.

Navijač je posle kraće rasprave ustao i zaputio se ka izlazu uz sočne psovke upućene Damiru Javoru, a kamera TV Arena Sport je smenjivala kadrove na kojima se moglo videti potpuno hladno lice slovenačkog sudije, a potom i čoveka koji je odlazio van dvorane.

Publika je stala na stranu navijača, pa je Javor nakon toga dobio salvu uvreda od preko 2.000 pristalica Borca, koji su uglas vikali "P**i k***c, Javore", a zatim su sva trojica arbitara počašćena uzvicima "lopovi" uz jako glasne zvižduke.

Kako je i sam komentator TV Arena Sport naglasio, teško da je Hala sportova u Čačku ikada bila glasnija, a kako je sve izgledalo, možete pogledati u video snimku koji se nalazi na početku vesti.

U momentu prekida rezultat je bio 35:35, posle čega je Dubai do poluvremena uspeo da se poveže i ode na veću prednost.

(Telegraf.rs)