Željko Obradović zabrinut za zdravlje igrača: Evo ko se požalio na povrede

S. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana ostvarili su i četvrtu pobedu u četiri utakmice, a ovoga puta su slomili jak otpor Studentskog centra i na kraju slavili 80:60.

Nakon meča se novinarima obratio Željko Obradović koji je istakao svoje viđenje ovog susreta i istakao zahvalnost, ali i probleme sa kojima su se susreli.

- Hvala na gostoprimstvu u Podgorici. Stigli smo iz Madrida, što nije laka situacija. Nismo imali vremena da pripremimo meč na adekvatan načina. Brendon Dejvis još uvek ima problema sa povredom, kao i Vanja Marinković. Tajrik Džons nije mogao da nam pomogne, dok je Sterling Braun igrao na svoju odgovornost. Hvala mu na tome - rekao je Obradović.

Potom je nastavio da je pristup utakmici bio zadovoljavajuć i čestitao je igračima na tome.

- Pristup utakmici je bio na visokom niovu, svi igrači zaslužuju čestitke jer su pokazali ogromnu odgovornost. SC Derbi ima izuzetno mladu ekipu, igra odličnu košarku, čestitam im na tome, kao i kolegi Petru Mijoviću koji radi zaista sjajan posao. Ponavljam, prezadovoljan sam ponašanjem svih igrača. Ne znam kada se vratiti Majk na parket, a Vašington se vratio, neophodno je da ga registrijumo, kako bi mogli da računamo na njega. Očekujem da bude u timu naredne nedelje - zaključio je.

(Telegraf.rs)