On je velika budućnost srpske košarke: Pogledajte prve poene Mitra Bošnjakovića u zvaničnom meču za Partizan!

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Arena Sport Premium 1

Košarkaši Partizana pobedili su posle odlično odigrane poslednje četvrtine ekipu Studentskog centra u Podgorici u 4. kolu regionalne ABA lige - 80:60.

Ali ono što može više da raduje navijače jeste debi mladog Mitra Bošnjakovića u zvaničnom meču za crno-bele, pošto ga je trener Željko Obradović uveo u igru za poslednja dva minuta utakmice.

Uspeo je Mitar, koji je tek pre oko mesec dana napunio 18 godina, da iskoristi te minute savršeno, pošto je uspeo da postigne i svoje prve poene!

Nakon što je prethodno vrlo dobro zagradio pod košem Davida Mirkovića, na drugoj strani su saigrači organizovali akciju baš za njega, a Bošnjaković je uspeo da je završi pogotkom sa poludistance.

Već tokom pripremnih mečeva je pokazao Bošnjaković da je velika budućnost ne samo Partizana, već i srpske košarke, pošto je momak ponikao u redovima madridskog Reala činio fantastične stvari na terenu.

Letos je sa reprezentacijom Srbije na Eurobasketu U18 osvojio srebrnu medalju, ali se tada nažalost povredio tokom završnice polufinalnog meča.

Pogledajte trentutak kada je Mitar ušao na teren prvi put u zvaničnom meču Partizana, kao i njegove prve poene.

(Telegraf.rs)