"Da sam navijač Partizana, ja ne bih....": Moneke dao Grobarima savet, njegove reči će oduševiti crno-bele

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Baskoniju ove srede od 20 sati u Beogradskoj Areni u 2. kolu Evrolige, a pred ovaj duel košarkaš španskog Čima Moneke je u podkastu "Triple Threat" govorio o brojnim košarkaškim temama, a dotakao se i prvog meča sa crno-belima.

Na početku razgovora, pored priče o Zvezdi, kada se setio da igra u Beogradu, Čima je upitan da prokomentariše šanse Paritzana za plej-of, s obzirom na činjenicu da su nov tim, a onda je upitan i da li je Partizan "precenjen" kao ekipa.

- To je vrlo moguće. Ne bih rekao da su precenjeni. Samo im je potrebno vreme. Ceo tim je potpuno nov, osim Koprivice. Oni us me iznenadili sa postavom sa Brendonom Dejvisom i Tajrikom Džonsom. Poku nije igrao. Ta postava je jako dobra. Mislim da će Karlik Džons imati odličnu godinu.

Potom, dao je savet igračima Partizana:

Da sam navijač Partizana ja ne bih bio zabrinut. Prerano je. Biće to dobro - istakao je on i dodao:

- Da su dobili tu utakmicu, ne bismo rekli da im treba "veći hajp". Ja nisam osoba koja ima preterane i prerane reakcije, ali, posebno za njih, moram da kažem da će oni biti dobro.

Dao je i svoju prognozu:

- To je jedna utakmica. Šta da su dobili utakmicu? Svi bi pričali, oni nisu igrali najbolje, a opet su dobili utakmicu u gostima. Ne volim da preterujem. Poku nije igrao, to je bilo iznenađujućče za mene. Ali, sviđa mi se kako rade. Mislim da će se botiti za plej-in i plej-of. To me neće iznenaditi.

(Telegraf.rs)