Američka NBA zvezda dobila najluđe pitanje: Novinar za sat od dva miliona dolara mislio da je dečija igračka!

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Američka NBA liga počela je sa pripremnim utakmicama za novu sezonu, a u Abu Dabiju mogli smo da gledamo dva spektakla između Boston Seltiksa i Denver Nagetsa. Nažalost, Nikola Jokić je oba puta poražen, a u centru pažnje kako na terenu, tako i van njega bio je Džejson Tejtum.

Zvezda ekipe Bostona briljirala je na oba meča, ubacivši 12 poena uz šest skokova i pet asistencija na prvom meču, odnosno 17 poena uz dva skoka i četiri asistencije na drugom, posebno uzevši u obzir koliko je vremena na terenu proveo.

Međutim, mnogo zabavnije sa Tejtumom bilo je na konferenciji za medije na kojoj se pojavio noseći skupoceni sat marke "Richard Mille" vredan preko 2.500.000 američkih dolara.

Reč je o modelu "Richard Mile RM 88 Smiley" koji ima žutu traku i zanimljiv dizajn unutra sa smajlijem, dugom, suncem i ananasom, pa zaista deluje na neki način "raznobojno".

Tejtum je na neki način bio šokiran pitanjem novinara na konferenciji da li je u pitanju pravi sat ili dečija igračka, ali se vrlo brzo potom nasmejao i rekao "da je to ludo" što je novinar uopšte i pitao.

U komentarima, ipak, nisu zamerili novinaru i mnogi su rekli da sat, iako vredi toliko novca, zaista liči na dečju igračku.

Šta vi kažete?

(Telegraf.rs)