Jokićev klub otpustio trenera posle poraza u prvom kolu: "Težimo najvišim sportskim ciljevima"

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Printscreen: Youtube/Košarkaška liga Srbije

Posle poraza u prvom kolu Košarkaške lige Srbije od ekipe Mladosti, KK Joker odlučio je da sporazumno raskine saradnju sa glavnim trenerom Željkom Lukajićem i pomoćnim trenerom Miljanom Ivanovićem.

- Želim da se, u ime Jokera, ali i u svoje lično ime, zahvalim Željku Lukajiću i Miljanu Ivanoviću na izuzetno korektnoj i profesionalnoj saradnji, kao i na nesebičnom doprinosu koji su pružili u afirmaciji i razvoju našeg kluba i košarke u Somboru. S obzirom da je danas slobodan dan, ime novog trenera objavićemo u naredna 24 sata, a on bi, nadamo se, već sutra trebalo da održi prvi trening sa ekipom.

- Naš cilj je da dolaskom novog stručnjaka uvedemo novi i drugačiji koncept u svim aspektima rada kluba, koji će doprineti boljem razvoju i afirmaciji "Jokera", jer težimo ka najvećim sportskim ciljevima - izjavio je sportski direktor Somboraca, Srđan Stojkov - za zvanični portal KLS-a.

Ovaj preokret dolazi nakon slabog starta u novoj sezoni, a klub se nada da će promena na klupi doneti svež pristup i bolje rezultate u nastavku takmičenja.

(Telegraf.rs)