Trener Cibone velikim rečima o Obradoviću: "Ono što on radi treba da koriste svi treneri iz drugih zemalja"

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: ABA liga / Dragana Stjepanović / KK Partizan

Cibona je večeras doživela izuzetno težak poraz (78:113) od Partizana, ali je trener hrvatskog tima, Amerikanac, Kris Tomas pokušao da izvuče pozitivne stvari iz čitave situacije.

Na konferenciji za medije kaže da je bio srećan zbog borbe koju je prikazao njegov tim večeras u Beogradskoj areni.

- Loši smo bili u odbrani večeras, oni su imali pet sjajnih šutera. Dopustili smo 19 trojki, ali Amerikanac kakav sam ja, uvek volim da volim pozitivne stvari. Mislim da smo se dobro borili, posebno iz tih čudnih petorki u drugom poluvremenu. Izgubili smo Barbera, ali sam bio ponosan na to kako su momci odreagovali. Imali smo trenutke kada smo igrali dobru košarku. Znao sam da ovo neće biti lak posao kada sam došao na ovo mesto. Jedva čekam meč sa Krkom.

Potom je upitan kako to izgleda kada preko puta stoji jedan od najvećih trenera Evrope, Željko Obradović, a Tomas je imao velike reči o Žocu.

- Mislim da sam imao intervju juče sa nekim, ovo je velika stvar. Dolazim iz NBA lige, 11 godina radim, ovaj čovek je neverovatan. Sve što on radi, treba da koriste drugi treneri iz drugih zemalja sveta. Uvek želimo da se merimo protiv najboljih i da delimo pozornicu sa nekim tako velikim.

(Telegraf.rs)