Cibona protiv Partizana igra bez šestorice igrača, klub doneo hitnu odluku

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Cibona se suočava s ozbiljnim zdravstvenim problemima pred ključni duel 3. kola AdmiralBet ABA Lige protiv Partizana, koji je zakazan za nedelju od 18:30 sati.

Naime, čak šestorica igrača iz prve postave neće moći da nastupe zbog povreda i bolesti, a ovu informaciju potvrdio je i sam klub koji se oglasio saopštenjem.

Tokom poslednjeg meča protiv Cedevite Junior Filip Bundović, Sven Smajlagić i Ivan Perasović nisu mogli da igraju, a tokom susreta povrede su primorale Ivana Majcunića i Petera Joka da napuste teren, nakon čega se više nisu vraćali u igru.

Iako su Majcunić, Perasović i Jok otputovali s ekipom u Beograd, njihovo učešće u meču zavisiće od konačne procene medicinskog tima. Međutim, vrlo je verovatno da će čak šest igrača izostati iz sastava zbog ovih problema: Bundović, Smajlagić, Jok, Majcunić, Perasović i Talib Zanna.

- Zbog navedenih izostanaka, priliku za dokazivanje dobiće mladi igrači iz juniorskog pogona, koji još nemaju iskustva igranja u ABA Ligi, redom Josip Pavković, Vigo Bart, Borna Katanović i Luka Skorić.

- Očekujemo da će mladi igrači, uprkos vanrednim okolnostima, pružiti svoj maksimum i dostojno predstaviti Cibonu u ovoj važnoj utakmici. Ekipa će, kao i uvek, dati sve od sebe na terenu, a mladi Vukovi će s ponosom braniti boje kluba, pokazujući srčanost i borbenost - stoji u saopštenju

(Telegraf.rs(