Mirotića pitali za Zvezdu i Partizan, a odgovorom je oduševio Delije i Grobare

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Mileta Mirčetić

Ovog četvrtka počinje nova sezona Evrolige, a među mečevima koji će biti odigrani jeste i onaj u kojem Monako dočekuje Armani, koji predvodi Nikola Mirotić.

Jedan od najboljih košarkaša lige, dao j eintervju za Sport Klub, a između ostalog govorio je o očekivanjima, kao i srpskim klubovima, Zvezdi i Paritzanu.

- Očekivanja su slična kao i prošle godine, ali sa željom da ćemo biti mnogo bolji u novoj sezoni. Tada su bila velika očekivanja, ali nismo uspeli da izborimo plej-of.

Verujem da ćemo sada biti u Top 8, jer sa igračima koje smo doveli, ovaj tim definitivno zaslužuje da bude tu - istiće Mirotić.

On je upitan i da prokomentariše Crvenu zvezdu i Partizan, kao i atmosferu u Beogradu.

- Sigurno će biti neverovatna atmosfera kao što je i uvek u Beogradu, bez obzira da li igramo protiv Zvezde ili Partizana. Bitno je samo da odemo tamo sa željom da pobedimo. Sigurno će to biti jedinstveno iskustvo i za nove igrače koji će možda prvi put igrati u Beogradu, a koji su sigurno čuli kakva je atmosfera tamo.

Mirotić je istakao da "večite" vidi kao favorite za završnicu lige.

- Da li ih vidim u plej-ofu? Da! Ove sezone je Evrolige na mnogo višem nivou i mislim da obe ekipe, sa pojačanjima koje su doveli imaju svoje šanse. A tu je i opcija plej-in koja pruža šansu mnogima da se probiju da plej-ofa.

(Telegraf.rs/Sport Klub)