Šok! Duan Vašington predstavljen u Šarlotu: Evo šta to znači za Partizan

S. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Nikola Tomić

Doskorašnji košarkaš Partizana Duan Vašington raskinuo je ugovor sa Partizanom kako bi mogao da se obistini NBA trejd koji uključuje Karl Entoni Taunsa.

Ipak, najavljeno je da će se verovatno vratiti u Beograd, a da će crno-beli profitirati na osnovu tog trejda, koji je napravljen na jedini mogući način.

Međutim, sada se desila situacija koja sigurno ne prija navijačima Partizana, pošto je Vašington predstavljen u Šarlotu kao novi igrač.

Postavlja se pitanje, da li će se on uopšte vraćati u Beograd, pogotovo kada se pažljivo pročita saopštenje Partizana vezano za njegov odlazak.

- Košarkaš Partizana Mozzart Bet Duejn Vašington, dobio je odobrenje Kluba da otputuje u Sjedinjene Američke Države. Pred igračem se pojavila mogućnost da kroz trejd u NBA ligi bude deo posla u kojem će svi akteri ostvariti neki svoj interes. Klub je pristao da izađe u susret igraču, dozvoli mu odlazak u SAD i kao akter u celoj transakciji će ostvariti značajan prihod. Takođe, KK Partizan Mozzart Bet zadržava prava na Igrača u slučaju povratka u Evropu. Nakon okončanja kompletnog aranžmana, KK Partizan Mozzart Bet će objaviti više detalja - piše u saopštenju.

Posebno je potrebno istaći deo "u slučaju povratka u Evropu", gde se stvara potencijalno prostor da se on uopšte u Evropu ni ne vrati.

Kako god da se situacija odvije Partizan će na ime ovog trejda zaraditi novac, a koja je cifra u igri još uvek ostaje veliki znak pitanja.

(Telegraf.rs)