Zvanično! Partizan privremeno ostaje bez igrača pred početak Evrolige i zarađuje 1.000.000 dolara!

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Mileta Mirčetić

Spekulisalo se prethodnih dana da bi Partizan mogao dodatno da zaradi "trejdom" Duana Vašingtona i to se i dogodilo. Uz to, crno-beli neće ni ostati bez košarkaša!

Fenomenalan posao za beogradski tim potvrdio je Šems Čaranija, koga ćemo u narednom periodu konstantno čuti posle penzionisanja Adrijana Vojnarovskog. Bek je deo trejda Njujork Niksa i Minesote Timbervulvs u čijem epicentru je Karl Entoni Tauns.

Niksi su morali da iskoriste još nekog igrača za ovaj posao kako bi brojke plata u seleri kepu bile dobre i tako iskoristili Vašingtonov ugovor i trejdovali ga u Šarlot Hornetse. Na kraju Hornetsi dobijaju tri pika druge runde, ali i Dakuana Džefrisa, Čarlija Brauna i Vašingtona, Taus ide u Njujork, dok su u Minesoti završili Džulijus Rendl i Donte DiVinćenco.

Sada sledi i potez Šarlota koji je najavljen, odnosno otpuštanja Duana, a onda će on potpisati novi ugovor sa Partizanom. Sada samo ostaje pitanje kada će se sve okončati i na koliki period će tim Željka Obradovića ostati uskraćen za igrača.

Prema dostupnim informacijama koje kruže u Americi, Partizan bi od čitavog posla mogao da inkasira i do 1.000.000 dolara!

(Telegraf.rs)