"Prošle godine sam učio od Tea, ove ću od...": Jago veruje u bolje igre Zvezde u skorije vreme

S. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: ABA liga/Crvena zvezda/Đorđe Kostić

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Mornar prethodne večeri, ali osetilo se da igra nije u potpunosti zadovoljavajuća i da navijači nisu oduševljeni. Jago Mateuš je bio jedan od lošijih pojedinaca, a on je i sam svestan činjenice da nije igrao dobro.

Nakon meča je pričao o tome kako tim mora da napreduje, ali kako je za to potrebno vreme i da navijači moraju biti strpljivi.

- Mislim da moramo mnogo da napredujemo. Kada budemo imali više treninga i vremena provedenog zajedno, sigurno da ćemo igrati bolje. Na kraju se pobeda piše, ona je važna i srećan sam zbog nje. Sledi Evroliga i uveren sam da ćemo biti spremni za prvu utakmicu - rekao je Jago za Meridian sport.

Pogotovo je svestan svojih partija i toga da mora da igra dosta bolje.

- Moram da budem bolji. Ovo nije moja igra, ja ne igram na ovaj način. Znam kako umem da igram i treniraću snažno da bih dostigao svoj nivo. Ali uprkos svemu, potrebno je da uživam u košarci i pobedama tima. Samopouzdanje će doći - dodaje Jago.

Sada se pored Teodosića nalazi na toj poziciji i Kodi Miler-Mekintajer koji će mu nesumnjivo mnogo značiti u građenju sebe kao igrača.

- Prošle godine sam imao Tea o kome sam toliko toga rekao... Sada na sve to igram sa Kodijem, koji je dobar čovek i igrač. Uživam u radu sa njima i gledam i učim, ali ne samo od Tea i Kodija nego i od ostalih. Svakog dana pokupim nešto od momaka - zaključuje Jago.

(Telegraf.rs/Meridian sport)