Barać priželjkuje pobedu u gradskom derbiju sa FMP-om: "Nadam se da ćemo ponoviti igru iz prvog kola"

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Cedevita Olimpija / Ales Fevzer

Prvi nedeljni meč u ABA ligi doneće nam mali beogradski derbi između Mege i FMP-a. I jedna i druga ekipa su krenule u sezonu pobedom, tako da će samo jedna ekipa zadržati oreol "nepobedivosti" nakon druge runde.

Susret se igra od podneva u Hali sportova "Ranko Žeravica", a trener Mege, Marko Barać istakao je da će njegov tim i pored kadrovskih problema pokušati da pruži dobru igru i da dođe do pobede protiv Pantera.

FMP je veoma iskusna i odlično selektirana ekipa. Sasvim zasluženo su zabeležili ubedljivu pobedu na otvaranju sezone. I pored određenih kadrovskih problema, nadam se da ćemo ponoviti dobru igru iz prvog kola. Siguran sam da će oni koji izađu na teren dati maksimum u želji da dođemo do pobede - rekao je Barać.

Sa druge strane, prvotimac Mihailo Petrović ističe da je svestan da će FMP igrati sa dosta kontakta i da će želeti da nametne svoj ritam večeras.

Prva utakmica za nas na domaćem terenu ove sezone, očekuje nas dosta teška utakmica i fizički i mentalno protiv ekipe FMP-a. Igraju sa mnogo kontakta i sigurno će pokusati da nametnu taj ritam tokom čitave utakmice. Što se tiče nas, spremali smo se čitave nedelje za ovu utakmicu i nadam se najboljem ishodu. Ono sto je važno, atmosfera u timu je dobra i želimo da upišemk jos jedan trijumf na početku nove sezone - istakao je Petrović.

Duel se igra od podneva, a ulaz je besplatan za sve gledaoce.

(Telegraf.rs)