Ostoja Mijailović o promeni cele ekipe Partizana: "Nakon prošle godine smo morali da menjamo atmosferu u timu"

S. L.
S. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Košarkaši Partizana su krenuli u novu sezonu u ABA ligi, i to veoma dobro pošto su slavili protiv Borca na svom terenu sa 96:66 pred oko 18.000 navijača. Oni su tako ispisali i nove strancie košarke na Jadranu, dok je o svemu tome pričao i predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Ostoja je bio gost u emisiji Beogradska hronika na RTS-u, gde se dotakao brojnih tema koje se tiču samog kluba, ali i činjenice da su i ove sezone odradili dobar posao sa sezonskim ulaznicama.

Dotakao se Mijailović između ostalog i činjenice da je Partizan promenio svoj čitav tim, a kako kaže, publika je prepoznala dobar posao.

- Publika uvek prepozna dobar posao kluba. Nakon prošle godine koja nije bila završena očekivano dobro, morali smo da menjamo atmosferu u ekipi i tada smo doneli odluku da promenimo većinu ekipe. Nije bila ideja da promenimo ceo tim izuzev Balše Koprivice... Što se neko našalio jedan član stručnog štaba: "Balša ti si bio bolestan, pa si preživeo da ostaneš u ekipi". Bilo je planirano da ostane, ali smo imali puno sreće sa prelaznim rokom. Ono što se videlo na utakmici, odmah je ta hemija sa navijačima, u ekipi, da se dogodi na prvoj utakmici to niko nije očekivao. Očigledno su se igrači dobro uputili šta je Partizan. Kao da igraju 10 godina zajedno. Odličan prelazni rok, hvala svima u klubu i verujem da nas očekuje dobra sezona - istakao je Ostoja.

Partizan svoj sledeći meč u ABA ligi igraju protiv Spartaka iz Subotice.

(Telegraf.rs)