Željko Obradović se oglasio pred prvu utakmicu sezone: "Ovo je ono što svi navijači čekaju"

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Pretposlednja utakmica ABA lige kada je u pitanju prvo kolo biće odigrana u sredu od 19.00 časova kada Partizan bude dočekao Borac iz Čačka na domaćem terenu u Beogradskoj areni.

Crno-beli su odlučili da ulaz na ovaj meč bude potpuno besplatan za Nivo 400, a trener Željko Obradović je za zvanični klupski Jutjub kanal izjavio da je ovaj meč ono što su navijači čekali celog leta.

- Prva utakmica, to je ono što verovatno igrači najviše čekaju, da krene sezona. Prošli smo pripremni period, odigrali par prijateljskih utakmica i to je to. Veliko poštovanje prema, protivniku, ekipi Borca iz Čačka. nadamo se da će biti lepa atmosfera.

Prvotimac, Balša Koprivica istakao je da veruje da će Borac biti maksimalno motivisan i da neće biti lako, pošto je reč o prvom meču ove sezone.

- Imaju finu ekipu, uz par novih igrača. Neke igrače su čak vratili od prethodnih sezona. Verujem da će biti maksimalno motivisani protiv nas. Prva utakmica sezone, jedva čekamo da igramo pred našim navijačima i nadamo se pobedi.

(Telegraf.rs)