Pojačanje Partizana promenilo imidž i pesmom na srpskom oduševilo Grobare

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaši Partizana pobedom u Atini protiv Panatinaikosa okončali su pripreme za novu sezonu, koju će zvanično i započeti utakmicom protiv Borca u Areni ove srede. Pre toga je za ponedeljak zakazan Media  Day, tradicionalni događaj uoči starta Evrolige.

Ceo tim i stručni štab okupili su se kako bi upriličili ovaj dan, a uoči druženja sa medijima usledilo je najpre tradicionalno fotografisanje celog tima, ali i igrača pojedinačno.

Košarkaši su pozirali, baš kao i trener Željko Obradović, a Grobare će posebno obradovati ono što su uradila dva nova pojačanja.

Kanađanin Ajzea Majk je već naučio pesmu i ispred kamera je uviknuo "Partizane, šampione", dok je Isak Bonga imao jasnu poruku za navijače uoči početka kampanje. Nemački reprezentativac je rekao "Hajmo Grobari" uz širok osmeh na licu.

Kanađanin se inače ošišao uoči starta kampanje i tako promenio imidž nakon što su se pojavile informacije da se oporavio od povrede koju je nedavno zaradio.

Partizan će u prvom kolu Evrolige igrati trećeg oktobra u Vitoriji protiv Baskonije i ostalo je dovoljno vremena da se tim pripremi za premijeru.

(Telegraf.rs)