Željko dobio kraljevski doček u Atini, pa moćnom porukom rastopio srca svih navijača

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana nalaze se u Atini i u prvom danu upisali su poraz u vrlo neizvesnoj završnici protiv Anadolu Efesa (81:80). Promašen je šut za pobedu, ali raduje igra u završnici meča i učinak pojedinaca u izostanku pet imena.

Meč je imao i uvertitu u vidu srdačnog dočeka za Željka Obradovića na konferenciji za medije, kojom je predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos najavio spektakl koji se očekuje u subotu uveče na stadionu "Panatinaiko".

Podelio je kontroverzni prvi čovek "zelenih" i priču sa medijima u vezi legendarnog trenera Partizana, ali i višestrukog osvajača Evrolige sa PAO-om, a zatim je srpski trener izneo svoje utiske.

- Prvo od svega želim da zahvalim Dimitrisu na pozivu. Svi znate kakav odnos imam sa porodicom, za koju osećam da sam i ja njen član. Pavlos je bio jedan od najvećih ljudi koje sam ikada upoznao. Želim da čestitam Panatinaikosu na prošlogodišnjoj fantastičnoj sezoni i da poželim puno uspeha i ostalim ekipama koje su ovde, Efesu i Makabiju. Atina je moj grad, ne osećam se kao stranac ovde. Mnogo se radujem što ponovo vidim svoje prijatelje - rekao je Obradović.

Sezona za Partizan počinje naredne srede 25. septembra, kada će u Beogradsku arenu doći čačanski Borac.

(Telegraf.rs)