Pitali smo Bogdana Bogdanovića da li bi se vratio u Partizan, a ono što je usledilo će razočarati Grobare

L. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Printskrin: Telegraf

Košarkaš Atlanta Hoksa, Bogdan Bogdanović, bio je gost jedne fabrike u Surčinu, gde je brend ambasador jednog od njihovih proizvoda, a tom prilikom je bio dogovor da će posle događaja pričati i sa medijima.

Dogovor na kraju nije ispoštovan zbog nesporazuma u komunikaciji, a zbog toga će posebno biti razočarani navijači Partizana, jer smo Bogdana pitali upravo o tome što je nedavno nosio dres crno-belih kada je trenirao za početak nove sezone.

- Bogdane, nedavno si trenirao u dresu Partizana, čime si zagolicao maštu navijača, možemo li da očekujemo onda da se jednog dana vratiš? - glasilo je pitanje našeg novinara.

Usledila je intervencija organizatora koji nisu omogućili navijačima da čuji odgovor, umesto toda usledio je opšti odgovor Bogdanovića na saradnju sa brendom, dok je pitanje o Partizanu potpuno ignorisano.

- Zahvalio bih se na saradnji, nadam se i dugogodišnjoj saradnji, sve je važno, da budu svi srećni, da bude šira slika, srećan sam što sam deo tima, verujem u ove ljude i nadam se da će sve da bude kako treba - bio je Bogdanov odgovor na pitanje da li ga možemo očekivati u Partizanu do kraja njegove karijere.

(Telegraf.rs)