Da li je Miško zagonetkom najavio bombu? Boban Marjanović dolazi u Fenerbahče

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Marko Jovanović

Nakon najava o potencijalnom dolasku Bobana Marjanovića u Bešiktaš tokom prethodnih dana, menadžer visokog centra Miško Ražnatović svojom zagonetnom porukom je čini se otkrio njegovu novu sredinu. Destinacija je Istanbul, ali daleko jači klub!

Srpski igrač bi prema rešenju zagonetke koja je postavljena trebalo da pojača Fenerbahče! Litvanski "BasketNews" je njegovu objavu tako protumačio, a brojke se zaista poklapaju.

- Današnja Instagram matematička operacija kaže 1.300.000 + 1.000.000 = 2.300.000 - napisao je Miško. Broj pratilaca istanbulskog kluba i Bobana su upravo prve dve brojke.

Dok se zvanična potvrda čeka podsetićemo da je Marjanović u NBA otišao 2015, kada je napustio redove Crvene zvezde i otišao u San Antonio Sparse. Od tada je igrao za Detroit, Kliperse, Filadelfiju, Dalas i Hjuston, a prethodno je u Evropi nastupao i za Hemofarm, Takovo, CSKA, Žalgiris, Nižnji, Radnički Kragujevac i Megu.

Boban je ovog utorka posetio halu "Dejan Milojević" koja pripada Megi, klubu čiji je prvi čovek Miško Ražnatović i verovatno rešio čitav posao.

U međuvremenu je i Donatas Urbonas objavio da je ugovor sa Fenerbahčeom dogovoren na godinu dana, sa opcijom izlaska u slučaju NBA ponude.

(Telegraf.rs)