Bivši crnogorski košarkaš brutalno isprozivao Pantera, Anđušić pomenuo Zvezdu i branio Amerikanca

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press / Marko Metlaš

Bivši košarkaš Ranko Velimirović našao se u centru pažnje ovih dana zbog svoje izjave na gostovanju u podkastu "Jao Mile". On je brutalnim rečima govorio o Kevinu Panteru i žestoko ga je isprozivao.

- Plejmejker što je došao, on mi se najviše dopada, ovaj Džouns. Ma, on je ozbiljna zver... Ima i 1 na 1, i ulaz, i šut i da razigra. Za razliku od Pantera koji je mogao samo da šutne ništa drugo. Niti je igrao odbranu, niti je razigravao, niti je imao ulaz neki - uporedio je najpre Karlika Džonsa i bivšeg igrača Partizana, pa nastavio:

- Imao je blistavih utakmica ali realno pokopao nas je mnogo puta! To je realno. Ne kažem ja, imao je blistavih utakmica, u pretprošloj sezoni, u prošloj, posle povrede se vratio, dobio dve-tri utakmice i posle toga sve izgubio. Šuteve... Nijedan nije pogodio na kraju, odlučujuće! Nije ni uzimao šuteve one neke koje je ranije uzimao, preko ruke. Nije mi energetski izgledao na istom nivou - istakao je Velimirović.

Njegovo izlaganje izazvalo je brojne reakcije, pa se tako javio i Danilo Anđušić, koji je ovog leta otišao u Dubai. On je stao u odbranu novog košarkaša Barselone.

- Dajte ljudi, a najbolja partija mozda ikada u majstorici, finale ABA lige? Samo jedna od, a najvažnija - napisao je Danilo.

Foto: Printskrin / X

Panter je u pomenutom meču crno-belima doneo pehar sa 32 poena, 5 skokova i 2 asistencije uz indeks korisnosti od 32. Generalno je Kevin u dresu Partizana u prvoj sezoni u Evroligi u proseku davao 16.1 poen, dok je u drugoj bio na učinku od 15.

(Telegraf.rs)