Povredio se Nikola Milutinov! Šta ovo znači za Olimpijakos, Zvezdu i Petruševa?

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press / kl

Nikola Milutinov je u današnjem (9.9) treningu Olimpijakosa izvrnuo desni zglob i biće podvrgnut pregledima, saopštio je crveno-beli KAE.

Kako prenose grčki mediji, srpski centar će obaviti neophodne medicinske preglede kako bi se utvrdio stepen povrede. Podsećamo, igrač je prošle sezone pretrpeo frakturu leve noge.

U nedavnoj prijateljskoj utakmici crveno-belih protiv Makabija iz Tel Aviva, Milutinov je postigao 10 poena, zabeležio 4 skoka i podelio 3 asistencije.

Ovakav ishod nikako ne odgovara Crvenoj zvezdi, imajući u vidu interesovanje koje pokazuje za Filipa Petruševa. Naime, proteklih nedelja Petrušev je često "vraćan" na Mali Kalemegdan, a grčki portal SDNA donosi nove informacije. 

Tim iz Pireja u utorak ima zakazan prijateljski meč protiv Crvene zvezde iza zatvorenih vrata, pre nego što nastavi učešće na turniru u Iraklionu (14-15.9) uz učešće Armanija, Virtusa i Fenerbahčea.

Za 22. i 23. septembar zakazane su dve prijateljske utakmice sa italijanskim Trapanijem, dok zvanične takmičarske obaveze počinju 28-29. septembra, sa Superkupom u Rodosu.

(Telegraf.rs)