Nemanju Nedovića pitali ko ima najbolju atmosferu u Evroligi: Evo kako je rangirao Partizan, a kako Zvezdu

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Marko Jovanović

Manje od mesec dana je ostalo do početka Evrolige, a klubovi u Evropi su i više nego spremni za početak najjačeg lige u košarci na Starom kontinentu. Čelnici ovog takmičenja su bili gosti Crvene zvezde na "medija deju", gde su odradili i nekoliko igrica sa prvotimcima crveno-belih.

Crvena zvezda je ugostila Evroligu kao prva ekipa u Evropi ove sezone, a Nemanja Nedović se našao u ulozi igrača koji je odgovarao na razna pitanja u igricama na TikTok filterima.

On je prvobitno rangirao igrače u Evropi naslepo, kada je Fakundo Kampaco završio na prvom mestu, a takođe je upitan i o tome da rangira atmosfere u arenama Evrolige. Tačnije, da rangira navijače u Evroligi prema tome kakvu atmosferu prave.

S obzirom na to da ide po sistemu eliminacije, on je dobio provbitno da bira između Efesa i Zvezde, kada je odabrao svoj klub, a onda je dobio i da bira između Partizana i Fenerbahčea. Malo se zamislio, a onda je prolaz dodelio Partizanu.

Potom je odabrao Žalgiris u odnosu na Virtus, pa potom i Panatinaikos u odnosu na Olimpijakos. Kada je došlo do polufinala, Zvezdi je dao prednost u odnosu na Partizan, a Panatinaikosu u odnosu na Žalgiris. Na kraju, Zvezda je odnela pobedu, bar prema mišljenju iskusnog Nedovića.

(Telegraf.rs)