Javio se Džejms Naneli prvi put nakon glasina da je tužio Partizan: Evo šta radi bivši košarkaš crno-belih

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press

Košarkaški svet uzdrmao je Džejms Naneli i njegov rastanak sa Partizanom. On nije protekao u najboljem tonu, što se moglo nagovestiti i u rečima američkog košarkaša na društvenim mrežama, gde je indirektno prozvao i predsednika kluba Ostoju Mijailovića, ali se posebno zahvalio navijačima na velikoj podršci. 

U toku jučerašnjeg dana pojavila se informacija da je Džejms Naneli tužio Partizan i da traži čak 600.000 evra zbog ugrožavanja ugleda, kako je preneo portal Sport Klub, posle čega se oglasio Partizan i to demantovao ističući da Naneli zahteva 105% mesečne plate. On je kažnjen disciplinskom merom zbog sukoba na kraju prošle sezone sa prvotimcem Crvene zvezde, Stefanom Lazarevićem.

Njih dvojica su se sukobila u hodniku "Beogradske arene" posle jednog od treninga, posle čega je Lazarević zadobio lakše telesne povrede.

Sportski direktor Partizana, Zoran Savić istakao je da to nije bio razlog za raskid saradnje, a Naneli se sada prvi put oglasio na društvenim mrežama posle glasina da je tužio svoj bivši klub iz Beograda.

On je trenutno vrlo daleko od Srbije i nalazi se u Sjedinjenim Američkim Državama, a na treningu je pokazao u kakvoj fantastičnoj formi se trenutno nalazi.

Zajedno sa trenerima, on je šutirao za tri poena "sa kapice" i uspeo je da ostvari nekoliko pogodaka u kontinuitetu kao kap.

Navijači Partizana su se odmah oglasili u komentarima i još jednom su pružili podršku Naneliju, a javio se i jedan navijač Zvezde koji je pozvao Džejmsa da pređe u redove crveno-belih.

(Telegraf.rs)