Džejms Naneli se oglasio vrlo čudnom porukom u rano jutro: Traži da se vrati jedna stvar

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Mileta Mirčetić

Ne smiruje se bura na relaciji između Džejmsa Nanelija i Partizana. Nakon što su se dve strane rastale u ne baš tako prijatnom tonu, oglasio se i agent samog košarkaša koji je istakao da će biti prinuđen da potegne određene korake protiv samog kluba.

I Naneli se nekoliko puta oglašavao na društvenim mrežama i istakao da nije baš sve što se može čuti istina, a indirektno je optužio klub da nije korektno postupio prema njemu. Sa druge strane, o navijačima Partizana imao je samo reči hvale.

Oglasio se američki košarkaš i rano ovog jutra po našem vremenu, što je već duboko u noć u Americi i to vrlo čudnom porukom u kojoj je tražio samo jednu stvar.

- Vratite nazad "Crate" izazov (izazov sa kutijama, prim. aut) - napisao je Džejms Naneli na društvenoj mreži "X".

Naneli je verovatno mislio na "Milk Crate Challenge" koji je bio jako popularan, a u kojem se gajbe od mleka polože u oblik piramide i ljudi pokušavaju preko njih da pređu, bez da se sve uruši.

Naravno, ovo nije baš ni bezbedno, pošto su se vrlo često dešavale i povrede, uključujući dislokaciju ramena, kidanje tetiva i meniskusa, pa čak i kičme, tako da nije baš najjasnije zbog čega Naneli želi to što želi.

(Telegraf.rs)