Džejms Naneli dobio neočekivan poziv od Strahinje Stojačića nakon rastanka sa Partizanom

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Mileta Mirčetić, David GRAY / AFP / Profimedia

Mnogo bure podiglo se nakon rastanka Partizana i doskorašnjeg igrača ovog kluba, Džejmsa Nanelija. Amerikanac je prethodne dve sezone bio deo crno-belih, a odlazak iz Beograda nije protekao baš u najmirnijem tonu.

Naneli je optužio predsednika kluba, Ostoju Mijailovića da nije govorio istinu, nakon čega je usledio i demanti iz kluba uz navođenje da su sve obaveze prema Naneliju izmirene i da je on samo kažnjen zbog incidenta sa Stefanom Lazarevićem iz Crvene zvezde sa kraja prethodne sezone.

Nakon svega, Amerikanac je postao slobodan igrač, a mnogi navijači Partizana nisu bili nimalo zadovoljni načinom na koji se klub rastao sa Nanelijem, pa su uputili mnogobrojne poruke podrške svom bivšem igraču putem društvenih mreža.

U moru komentara na društvenim mrežama ipak se posebno istakao jedan koji napisao naš poznati basketaš, Strahinja Stojačić, a koji je naravno oduševio Grobare.

Naime, Stojačić je pozvao Nanelija da se priključi njegovom timu u basketu "tri na tri".

- Dođi u Ub 3x3, brate - napisao je Stojačić i vrlo brzo je dobio odgovor od Amerikanca:

- Ja sam spreman, lol ("laughing out loud", smejem se naglas, prim. aut) - stoji u komentaru Nanelija.

Foto: Instagram / Printscreen / James Nunnally

Ne bi bio prvi koji je izrazio želju da se prebaci na basket terene, pošto je to prethodno uradila i zvezda Monaka, Majk Džejms.

(Telegraf.rs)