Crvena zvezda i Filip Petrušev - Šta je potrebno da bi se krilni centar vratio u Beograd?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako se čini da je gotovo, ima tu još nešto...

Foto: Marko Jovanović

Navijači Crvene zvezde su ovog leta imali priliku da praktično gledaju, pomalo i uživaju u sklapanju tima za iduću sezonu, gde je ostao samo još jedan deo slagalice, a to je startna četvorka. Struka crveno-belih je kao primarnu metu odredila Filipa Petruševa, a, čini se kao da je povratak i više nego blizu, ali, ima tu još dosta toga, bar u ovom momentu.

Naime, nije tajna da Crvena zvezda želi Filipa Petruševa, nije tajna ni to da su uveliko vodili pregovore tokom okupljanja reprezentacije, kada su brojne kamere uslikale ovog košarkaša sa čelnicima Zvezde. Ništa od toga nije tajna, kao što ni sada više nije tajna da se isčekuje transfer ovog košarkaša.

Zvezdi je bila potrebna jedna "domina" kako bi se pokrenula čitava lavina, a to je da Olimpijakos dovede Sašu Vezenkova, kako bi dopustili Filipu Petruševu da promeni sredinu. Da bi Grci dobili Vezenkova, prvo je morao Toronto da ga otpusti.

Činilo se kao večnost, ali nakon vesti da je Toronto odlučio da da čiste papire Vezenkvoa, pritom, Bugarin je odlučio da se odrekne plate od 6.600.000 dolara, reklo bi se da je to to, ali...

Petruševa i Zvezdu deli još najmanje 48 sati, kako bi postigli dogovor. Prema pravilima, Vezenkov mora da sačeka 48 sati nakon otpuštanja iz NBA lige, kako bi došao u Evropu.

Olimpijakos čeka, Zvezda čeka, Filip Petrušev čeka, a i navijači čekaju...

Iako se čini da je povratak i više nego blizu, potrebno je sačekati, dok bi navijači trebalo i da se nadaju da ništa neće poći po zlu u ovom slučaju.

(Telegraf.rs)