Dobrić jedva čeka za Olimpijske igre: "Dobro smo izgledali, ekipa je spremna za Francusku"

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve funkcioniše kako treba

Košarkaška reprezentacija Srbije je savladala Grčku sa 84:69, te je tako napravila i sjajnu uvertiru pred put u Francusku na Olimpijske igre, gde će biti u grupi sa SAD-om, Južnim Sudanom i Portorikom, a prvi meč će biti protiv Drim tima u nedelju, 28. jula.

Odigrala je Srbija sjajnu utakmicu, a jedan od najboljih protiv Grčke je bio i Ognjen Dobrić.

On je nakon utakmice rekao da je zadovoljan viđenim od naše reprezentacije.

- Iskreno, mislim da smo dobro izgledali, da smo radili ono što smo želeli, sve je funkcionisalo kako treba jer je to bitna jer je poslednja provera pred Olimpijske igre. Ostalo je par dana pre prve utakmice, ekipa je spremna i idemo da pružimo tamo.

Pomenuo je Dobrić i spisak, tačnije, da ne zna ništa o tome.

- Trener je pričao o tome posle utakmice, ali još se ne zna, znaće se sutra. Prekosutra putujemo, mislim da će to biti donešeno.

U odličnoj je formi naša reprezentacija, svima je to jasno.

- Osećam se dobro na terenu, imam samopouzdanja i ide samo od sebe, u hodu. Mislim da sam nastavio gde sam stao u Manili što se tiče utakmica za reprezentaciju, nadam se da ćemo biti bolji. Da pomognem timu na OI, da dođemo do medalje.

Na kraju, upitan je i o rezultatu Južnog Sudana protiv Amerike.

- Znamo da su jako dobri, dominantni, to smo pokazali, nismo nikog potcenili ni Južni Sudan, ni Portoriko, nema potcenjivanja sve su dobre ekipe, jako su atletski dobre, moramo da odgovorimo na to, da pokažemo šta imamo, da pokažemo naše kvalitete i te utakmcice pobedimo.

(Telegraf.rs)