Evo koliko koštaju karte za meč Srbije i Amerikanaca u Abu Dabiju: Za Lebrona i Jokića "malo bogatstvo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Interosavanje za ovaj meč je ogromno

Foto: Telegraf.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije odigraće ove srede od 18 sati pripremni meč sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država u Abu Dabiju, u sklopu priprema za Olimpijske igre.

Biće ovo najjača provera za izabranike Svetislava Pešića, pošto će se dva tima naći i u grupnoj fazi u Parizu. U Abu Dabiju, interesovanje za sve mečeve Drim tima je ogromno, pa nema sumnje da će tako biti i večeras. Kada je reč o ceni karata, one variraju od mesta i kategorije.

Kada je reč o cenama karata, najeftinije karte sa mogu kupiti po ceni od oko 95 dirhama, što je oko 2,800 dinara za Kategoriju 5, koja predstavlja najpovoljniju opciju.

Sledeća po ceni je Kategorija 4, sa kartama koje koštaju 5,700 dinara za regularna sedišta i 7,150 dinara za sedišta pored prolaza, sa kojim se pruižanešto bolji pogledna teren.

Kategorija 3 nudi karte po ceni od 11,500 dinara, dok su sedišta pored prolaza u ovoj kategoriji dostupna za 13,000 dinara.

Kategorija 2 donosi veću udobnost po ceni od 14,400 dinara za regularna sedišta, dok će vas sedišta pored prolaza koštati 15,900 dinara.

Na vrhu cenovnog spektra nalazi se Kategorija 1, za one koji traže najbolji pogled i najbolju poziciju. Za ovaj deo, regularna karta košta 23,200 dinara, dok cena za sedišta pored prolaza iznosi 24,700 dinara.

Bez obzira na izbor kategorije, očekuje se da će arena biti ispunjena do poslednjeg mesta, jer interesovanje za meč između Srbije i SAD u Abu Dabiju je zaista ogromno.

(Telegraf.rs)