Nova detonacija u Zvezdi: Dvojica reprezentativaca Srbije uslikana na pregovorima sa Nebojšom Čovićem!

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Radi se punom parom...

Foto: MN Press

Košarkaška reprezentacija Srbije trenutno se priprema za Olimpijske igre, na koje ide sa velikim ambicijama, a dok nacionalni tim "brusi formu" za najveće napore, klubovi žele da se što bolje pojačaju za sledeću sezonu. Među najaktivnijima na evroligaškom tržištu je Crvena zvezda koja bi u svoje redove mogla da dovede i dvojicu reprezentativaca Orlova, Filipa Petruševa i Ognjena Dobrića. 

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija iz jednog beogradskog hotela, na kojoj se vidi prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović, a uz njega su i Nebojša Ilić, kao i Igor Vujčin.

I ranijih dana, bilo je reči o povratku Petruševa u klub, a nedavno je snimljen na razgovorima sa Željkom Drčelićem, koji je bio za istim stolom kao i košarkaš. Pošto je Olimpijakos na pragu povratka Saše Vezenkova za rekordan novac od 4 miliona evra po sezoni, to bi Zvezdi moglo da otvori prostor za Petruševu, koji bi u Atini onda imao manje prostora, a u Zvezdi bi imao ulogu lidera tima.

Sa priprema, koje se održavaju u Staroj Pazovi u "Kući fudbala", nacionalni tim se vratio u Beograd. Tako, viđen je i Ognjen Dobrić tokom dana, a fotografija koja se pojavila, nema sumnje, raduje sve navijače crveno-belih koji bi pomenuti dvojac, i te kako, rado videli u svojim redovima za narednu sezonu.

Da podsetimo, Crvenu zvezdu su pojačali Nikola Kalinić, Majk Daum, Kodi Miler-Mekintajer, Uroš Plavšić i Ajzea Kenan.

Klub se do sada zahvalio Džavonte Smartu, Treju Tompkinsu, Frediju Gilespiju i Adamu Hangi.

(Telegraf.rs)