Jake reči Vladimira Štimca o Partizanu i Zvezdi: "Ne mogu protivnici da se druže? Očajno vam je to, prekinite"

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

On je imao šta da kaže zbog čitave situacije

Foto: Mileta Mirčetić

Prethodnih dana se na društvenim mrežama povela ozbiljna polemika oko činjenice da se Aleksa Avramović "previše druži" sa protivnicima iz Crvene zvezde, dok je čak smetalo i to što je zajedno sa Nemanjom Nedovićem snimao reklamu, dok, o svemu se oglasio i Vladimir Štimac.

Nekadašnji centar Crvene zvezde i još nekolicine klubova u Evropi je ostavio poruku putem svog "X" naloga, gde je na neki način i osudio sve one koji su protiv "druženja" protivnika na terenu, čak i uprkos činjenici da dolaze iz iste zemlje.

- Meni ova mržnja određenih navijača je ispod svakog ukusa. Šta? Ne mogu da se druže i da budu prijatelji igrači Zvezde i Partizana? Pogotovo to mislim za domaće igrače. Prekinite da širite taj narativ, očajan je i pravi veliku štetu i podelu. Ti momci će braniti našu zastavu i dres Srbije uskoro. Pozitiva, pod hitno - napisao je Vladimir Štimac.

Između ostalog, tokom sezone smo imali i slučaj da vreme provode zajedno i dva Brazilca - Jago Mateuš iz Zvezde i Bruno Kaboklo iz Partizana, ali na kraju im je bilo i zabranjeno da se druže.

Sada je to slučaj sa Avramovićem, koji je uvek pohvalno govorio o Zvezdi, a u nekoliko navrata je istakao i da bi voleo da oba kluba igraju u Evroligi.

Čak je i Nemanja Nedović, inače košarkaš Crvene zvezde, došao na promociju kampa Danila Anđušića, koji igra u Partizanu.

(Telegraf.rs)