"Siguran sam da sledeće sezone igramo Evroligu": Željko Obradović otkrio informacije koje zanimaju sve Grobare

D. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Partizana ubeđen da će crno-beli biti u eliti

Partizan je poražen u finalu ABA lige od Crvene zvezde sa 3:0, pa će naredne sezone učešće crno-belih biti pod znakom pitanja. Poslednje dve sezone šampion ABA lige je imao garantovano mesto u Evroligi, dok je drugi klub dobijao vajldkartu.

Jednom je to bio Partizan, a jednom Crvena zvezda.

Željko Obradović je na konferenciji upitan upravo o tome, da li je ovaj poraz dodatno teži za njega i njegov klub zbog toga što nije sigurno da li će igrati u elitnom takmičenju.

- Ništa ne utiče, ja sam siguran da će Partizan igrati Evroligu, jer je Partizan sve uradio i klubovi koji odlučuju i to, nije bilo pitanje da li će neko da pobedi ili izgubi. Jasno je svima da Partizan zbog svega onog što predstavlja u ovom trenutku, zaslužuje da bude deo Evrolige. Nadam se, potrudićemo se, uradićemo sve da budemo članovi Evrolige, ovaj klub zaslužuje zbog 1.000 stvari, zbog tradicije, a i u ovom trenutku kako izgledau naše utakmcie i koliko se o njima priča, probaćemo svi zajedno da se pripremimo i da sledeće godine budemo na boljem nivou u svim takmičenjima.

(Telegraf.rs)