Igrači se tuku, klubovi ratuju, a ovo niko nije očekivao kad je Ostoja Mijailović prišao delegaciji Zvezde

D. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Srdačan pozdrav prvog čoveka Partizana i dvojice bitnih ljudi iz uprave kluba sa Malog Kalemegdana

Foto: MN Press/Marko Metlaš

Mnogo tenzije viđeno je u najavi treće utakmice finala ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, a sve je kulminiralo kada je došlo do tuče igrača nakon što su se susreli pre treninga, nakon čega je Džejms Naneli pesnicom udario Stefana Lazarevića i naneo mu povrede.

Klubovi su pisali saopštenja, viđeno je sve i svašta, uvrede su bili standardni repertoar tokom prva dva večita derbija pred Zvezdinim navijačima, a isto se nastavilo i kada je Partizan domaćin, jer su se u Areni vređale supruge košarkaša Zvezde i predsenika crveno-belih.

Ipak, jedan detalj iz Arene je pokazao da ipak nije sve toliko zatrovano mržnjom između ova dva kluba. Fotoreporteri su zabeležili susret predsednika Partizana Ostoje Mijailovića sa delegacijom Crvene zvezde.

Mijailović je prišao klupi i tamo se pozdravio sa predsednikom Upravnog odbora Željkom Drčelićem, kao i potpredsednikom UO Živoradom Vasićem.

I kod Mijailovića je na licu viđen srdačan osmeh, ali i kod Vasića i Drčelića, što vraća nadu da bi odnosi između klubova ipak mogli da budu zdraviji i u granicama sportskog rivalstva.

(Telegraf.rs)