Jago otkrio čega se to plaši posle 30 razlike protiv Mege: "Pomislim da ću ponovo..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brazilac je danas ubacio 10 poena

Košarkaši Zvezde sa 30 razlike uspeli su da slave na domaćem terenu protiv Mege u prvoj utakmici polufinalne serije ABA lige u Pioniru - 103:73.

Istaknutu ulogu na meču imao je i Jago dos Santos. Brazilac je dao 10 poena uz četiri skoka i pet asistencija, a posle meča je rekao da je njegov tim igrao pametno.

- Znali smo da će ovo biti dobar meč, zato što oni  igraju dobro, mladi su, ali igraju ozbiljno. Ne gube fokus i svaki meč igraju na najvišem nivou. Mi smo takođe dobri, bolji smo, ali igrali smo pametno i možemo da izgledamo ovako kada imamo fokus svih 40 minuta - rekao je Brazilac.

Vraća se u igru polako i Nikola Topić, koji ima sve veću minutažu na terenu.

- Za tim je veoma bitno, on je dobar dečko, vraća se iz povrede. Dobar, odličan igrač, dobar dečko i osoba i srećan sam što je sada sa nama - poručuje Dos Santos. 

Maska je stvar prošlosti, a Jago kaže da se sada pomalo plaši da se to ne ponovi.

- Sada sam bolji, jer više ne nosim masku. Teško je zato što igrate jedan na jedan, pa pomislite "O moj Bože, šta sam to uradio". Pomislim da ću ponovo polomiti nos. Sad sam ovde gde jesam i srećan sam. Teška je povreda, jer se ipak radilo o glavi... Sad sam srećan što mogu da igram normalno, bez maske.

Zaključuje Jago da nije uopšte očekivao ovakvu pobedu.

- Ne. Znali smo kakva je ovo utakmica, oni su dobra ekipa. Stvarno znaju da igraju, bili su odlični u regularnom delu sezone, odlični u plej-ofu. Ako imamo fokus, igramo jako, možemo da pobedimo i odemo u finale.

(Telegraf.rs)