"Izbace nas iz Pionira, a mi skupljamo pare za gorivo da bi trenirali...": Bivši igrač Zvezde o teškom periodu

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je bio jedan od najtežih perioda u crveno-belom klubu

Foto: MN Press / Marko Metlas

Crvena zvezda je u prošlosti imala dosta problema, bar finansijski, što i nije neka tajna. Ovoga puta o tome je pričao Strahinja Milošević, bivši igrač crveno-belih, ali i Partizana, iz kog je upravo i došao, a o svemu tome je pričao u podkastu kod Mileta Ilića.

Strahinja Milošević je otkrio neke stvari, između ostalih, o tome kako je i radio kao konobar dok je igrao u Paritzan, dok se dotakao i odlaska u Zvezdu.

On je otkrio da je odbio, ali da ga je potom Miško Ražnatović.

- Miško gurne ovde ovog, onog... Meni kaže da idem u Zvezdu, ja odbijem na keca, a on mi kaže 'ajde veruj mi, nisu loše pare, biće super, bolja organizacija, novi ljudi... - počeo je Milošević.

Potom se ubacio i Mile Ilić koji je rekao da jednostavno tad novca u Zvezdi nije ni bilo.

- Nije ih ni bilo (para), na kraju smo skupljali Lazar Radosavljević, Uroš Nikolić i ja, pošto su nas izbacili iz Pionira u Kovilovu trenirali, zamisli taj momenat, gde mi skupljamo pare da sipamo gorivo u moja kola i da idemo da treniramo. Odemo kod Uvalina, on nam sredom da 10 puta 10 dužina, turpija trening, niti je bilo lepo, niti je bilo para, ništa nije bilo lepo... - zaključio je Milošević.

(Telegraf.rs)