Da li je Čović ovom izjavom prozvao Savića? "Manje svi oni zajedno koštaju, nego jedan u nekom drugom klubu"

E. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Crvene zvezde govorio je o menadžmentu kluba sa Malog Kalemegdana

Foto: MN Press, Marko Jovanović

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović u razgovoru za Sport Klub Podcast dotakao se mnogobrojnih tema vezanih za sam klub, igrače, menadžment i ambicije do kraja sezone.

Poseban osvrt imao je na rad menadžmenta i saradnju sa dvojicom trenera ove sezone. Kaže da nije bilo neslaganja sa Ivanovićem, te da veruje u svoj menadžerski tim. Na kraju je bacio i "strelicu" na drugu stranu.

- Nikakva mimoilaženja nisam imao niti sa Duškom Ivanovićem, niti sa Sferopulosom. Sa Duškom nisam imao ni razgovore na tu temu, tada sam izašao iz jako teške operacije. I to mi uopšte nije alibi, otišao sam verujući u njih. I ja verujem. I u Dozeta i u Vasiljevića i u taj mali menadžment koji broji 18 ljudi, koji sve kad ih sabereš ne mogu da prođu bruto platu od 20.000 evra - rekao je Čović, pritom potencijalno aludirajući na sportskog direktora Partizana, Zorana Savića, na šta se i nadovezao:

- Manje oni koštaju nego jedan u nekom drugom klubu, koji ima 30.000 evra. Mi se pružamo koliko možemo i mislim da smo uradili fantastičan posao - zaključio je Čović za Sport Klub Podcast.

(Telegraf.rs / Sport Klub)