Kamenjaš pred duel sa Borcem pomenuo i Partizan: "Dosta se priča o utakmici, ali..."

L. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Centar Budućnosti očekuje težak meč

Foto: ABA league/ Cedevita Olimpija

Košarkaši Budućnosti odmeriće snage protiv ekipe Borca, u okviru 23. kola ABA lige. Pomenuti duel na programu je u subotu od 19 časova u "Morači" , a svoja očekivanja izneo je košarkaš crnogorske ekipe, Kenan Kamenjaš.

Inače, Podgoričani će se do kraja ligaškog dela boriti sa Partizanom za drugu poziciju na tabeli, a međusobni duel ova dva tima na programu je 31. marta.

- Dosta se priča o utakmici protiv Partizana koja treba da odluči drugu poziciju, ali mi imamo druge mečeve pre te utakmice i prva prepreka je Borac, nakon čega nas čeka FMP - rekao je Kamenjaš na početku izlaganja, te je prokomentarisao narednog protivnika - ekipu Borca.

- Znamo da su odigrali jako dobar meč protiv Partizana i sigurno neće doći u Podgoricu sa belom zastavicom - boriće se svih četrdeset minuta, jer su takva ekipa. Kao i uvek od kad sam tu idemo na pobedu, pogotovo na našem terenu. Želimo da nastavimo pozitivan niz, stoprocentni niz od devet utakmica u drugom delu sezone i nadam se da ćemo uspeti da upišemo pobedu i protiv Borca - bio je jasan centar Podgoričana.

(Telegraf.rs)