Miljenik Grobara otkrio gde bi voleo da bude trener: "Najbolji klub na svetu, nemoguće je zameniti Obradovića"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možete otići iz Partizana, ali ne i Partizan iz vas

Foto: Printscreen/Instagram

Bivši košarkaš Partizana Džamar Vilson je u nedavnoj emisiji pričao o brojnim temama, a jedna ga je posebno zasmejala.

Naime, novinari su mu postavili pitanje na temu trenerske karijere, koji bi tim voleo da preuzme, na šta se on nasmejao i odgovorio.

- Naravno čoveče, najbolji klub na svetu. Znaš na šta mislim. Niko ne može da zameni Obradovića. Šta je zapravo čudno kada pričamo o Partizanu, čudno je kako dolazeći iz Njujorka i iz Amerike, ne razumeš, misliš da znaš sve o košarci. I osećao sam se tako kada sam prvi put došao. Prvi put u mom životu, kada sam pomislio: 'Vau, ima toliko više da se nauči'. To je nekako podiglo moju karijeru jer je pomoglo da shvatim i motivisalo me da budem bolji igrač - izjavio je Vilson.

Džamar je u Partizanu nastupao u sezoni 2015/16, kada je tim predvodio Aleksandar Džikić, a bio je saigrač sa još nekim dobro upamćenim strancima, kao što su Kevin Džouns i Frenk Robinson.

Zauvek će ostati upamćena njegova partija u crno-belom dresu protiv ekipe Olimpije u poslednjem meču regularnog dela sezone ubacio čak 42 poena, imao sedam skokova i podelio šest asistencija.

Osim toga, Vilson je veoma dobro poznat u finskoj košarci, gde je nastupao za neke timove, kao i njihovu reprezentaciju, pa se smatra svojevrsnom legendom. Inače je oženjen za Finkinju.

(Telegraf.rs)