Čović pričao o pojačanjima, a pomenuo Tea i Partizan: "Zvezdaši nam zameraju, planiramo da dovedemo četvorku!"

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradovao je pomalo navijače prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana

Foto: Printscreen/Prva

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, bio je gost na TV Prva, gde je govorio o aktuelnostima u sezoni, a jedno od njih je bilo vezano i za eventualno pojačanje crveno-belih na poziciji "četiri".

Pre svega, Čović je rekao da je Evroliga poprilično ujednačena, a tu priliku je iskoristio i da "bocne" Partizan.

- Kada pogleate sezone, El je dosta ujednačena. Prvi klub koji ima samo dva pora i svakako može da poobedi svakopg. Nabijena su dupla kola, nama se zalovilo da igramo na strani, a nekima su se poklopila kola u Beogradu.

Istakao je Čović da i dosta klubova ima probleme sa povredama.

- Moramo da se pozabavimo poredama, koje su problem ne samo Crvene zvezde već svih igrača. Sad su pod povredom Topić i Nedović, naše lekarske ekipe su fenomenalne. O njima se brinu profesori, kako bi ubrzali opravak igrača. Ja ne znam da li će večeras igrati Teodosić, Smart je tu dva dana, koji je nije igrao nikada u Evropi.

Na kraju, odlučio je da obraduje i navijače.

- Od početka januara, osma utakmica. Strašno opterećenje za igrače. Mi planiramo četvorku, gledamo. Stanje je tako da nema igrača. Znam da Zvezdaši zamereraju, ali lako je to kibicovati sa strane. Postoji proceduara, ima više fakora da bi se donela odluka.

(Telegraf.rs)