Jović i Majami naterali rivala da zabeleži negativan rekord

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Šarlot nastavio da tone

Foto: AP/Tanjug

Srpski košarkaš Nikola Jović ponovo je bio starter za Majami i solidnim učinkom za 28 minuta pomogao je svom timu da pobedi ekipu Šarlota rezultatom 104:87!

Jović je meč završio sa pet poena, sedam skokova i dve asistencije, a Majami je zabeležio 22. uzastopnu pobedu na svom terenu protiv rivala iz Jugoistočne divizije.

Bam Adebajo je bio junak trijumfa sa 24 poena, 10 skokova i sedam asistencija,  dok je Jović šutirao šest puta i pogodio trojku i dvojku posle prodora.

Tajler Hiro je pogodio četiri trojke i imao 21 poen u redovima Majamija koji nijednom nije zaostajao na ovom meču.  Dankan Robinson je imao 19, Haime Žakez 15 - s tim da je početkom druge deonice napustio igru zbog problema sa preponama.

Teri Rozijer je ubacio 26 za Šarlot, Lamelo Bol je imao 21 poen, 10 skokova i pet asistencija, a Majls Briždis je duel završio sa 20 ubačenih poena.

Hornetsi su izgubili peti uzastopni meč, ukupno 16 od 17, i protiv Majamija su dali samo 31 poen za poluvreme - što je najmanja cifra za bilo koje poluvreme ove sezone.

Zaostajali su čak 21 poen na pauzi, uspeli su preko Bola da se vrate na 64:52 u trećoj deonici pre nego što je Majami napravio seriju 13:5 i odbio sve nalete.

(Telegraf.rs)