Davidovac o dolasku Duška Ivanovića sa Baskonijom: "Dobro poznato lice, ali..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Zvezde zadovoljan pobedom nad Borcem i ističe da je završen težak i zgusnut raspored u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Borac sa 90:74 u 16. kolu ABA lige i vratili su se na pobednički kolosek u regionalnom takmičenju, posle poraza od Cedevita Olimpije na poslednjem meču u Ljubljani.

Posle trijumfa nad Borce, Dejan Davdovac je istakao da je zadovoljan pobedom i da ekipa izlazi iz teškog i zgusnutog rasporeda u Evroligi.

- Relativno lagana pobeda, imali smo neke padove, ali najvažnije je da smo pobedili, izlazimo iz teškog perioda u Evroligi - rekao je Davidovac, koji je rekao da ne zna kada će im se na treninzima priključiti novo pojačanje Zvezde Džavonte Smart.

- Ne znam kada će se priključiti, znam da je danas potpisan. Tu smo i čekamo ga - poručio je Davidovac, koji se kratko osvrnuo na meč Cedevitom u prošlom kolu.

- Nije laka ABA liga, imamo ekipe koje se spremaju 7 do 10 dana za nas, mi smo izašli iz teškog ritma - poručio je krilni košarkaš Zvezde, koga su novinari ponovo pitali o onoj asistenciji Teodosića u Milanu.

- Samo da ne promašim, to sam rekao već. Nisam razmišljao da ću da promašim, samo da dam. Rekao mi je Teo odmah posle trojke da bi me precrtao da nisam pogodio. 

Zvezdi sada sledi duel protiv Baskonije u četvrtak od 19 časova u Areni.

- Nezgodna ekipa Baskonije, igraju sa dosta tranzicije, igrali smo već sa njima tamo, imali smo šansu da ih pobedimo, narednih dana ćemo se spremati i nadamo se pobedi pred našim navijačima. Duško je tamo, dobro poznato lice, ali imamo vreme da se pripremimo za taj meč i nadamo se pobedi - zaključio je Davidovac.

(Telegraf.rs)

Teme