Rajaković u drugačijem izdanju: Nakon besnih izliva emocija, Darko objasnio zašto je burno reagovao

S. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Mirne glave je govorio pred medijima

Foto: Printscreen/X

Nakon konferencije za medije posle utakmice na kojoj je napravio buru, a sa koje su snimci obišli svet, Darko Rajaković je dan kasnije hladne glave komentarisao svoje besno izdanje.

- Kako je moguće da Skoti Barns koji je Ol star kalibar košarkaš u ligi, i koji uvek "probija" i pokušava da dođe do obruča bez flopinga i bez iznuđivanja faula, kako to da on dobije dva slobodna bacanja za čitav meč? Kako je to moguće? Kako ćeš mi to objasniti? Ako Lejkersi treba da pobede dajte im pobedu. Nećemo ni da se pojavimo. Ovo večeras nije bilo fer. Ovo nije prvi put Barns će biti Ol-star, zaštitno lice lige. Ovo što se dešava ovde tokom cele sezone je kompletno s**nje! - izjavio je Rajaković nakon utakmice sa Lejkersima.

Sada je hladne glave izjavio kako će uvek da stane za svoj tim i kako će braniti svoje igrače kada god prilika zatraži.

- Osećam da ću da stanem da branim svoj tim, svoje igrače i svoju organizaciju. Sve što se juče desilo je iza nas, fokusiramo se na sledeću utamicu - kratko je komentarisao Rajaković.

Darko je sa Toronto Reptorsima ove sezone uspeo da ostvari tek 12 mesto i uporno se bori za plej-in, a trenutno imaju skor od 15 pobeda i 23 poraza.

(Telegraf.rs)