Jokić ponovo promenio patike: Ovako izgleda novi model elitne kineske opreme koju je "poneo" protiv Pistonsa

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Kineska kompanija obezbedila je "potpis" srpskog košarkaša

Printscreen: Youtube/Inevitable Jokić Nikola

Srpski košarkaš Nikola Jokić prekinuo je saradnju sa kompanijom Najki i prošlog meseca potpisao ugovor sa kineskom kompanijom za proizvodnju sportske opreme 361 stepen, a posle osnovnog modelaopreme, srpski as prikazao je i potpuno novi.

Naime, Jokić je potpisao ugovor sa kompanijom 361 stepen, osnovanom pre 20 godina, koja trenutno na tržištu vredi skoro milijardu dolara, mada se nakon ovog ugovora (imajući u vidu Jokićevu popularnost) može očekivati da vrednost kompanije poraste.

Tokom prvih mesec dana, Nikola je nosio model u kojem dominirju bela, roze i crna boja.

Ipak, protiv Pistonsa, prikazao je i model kompanije "361" koji je nešto drugačiji. Naime, prvi put, Nikola je nosio model patika sa belom, žutom i zelenom bojom, koja, uz osnocnu, i potpuno belu verziju, već privlai pažnju navijača.

- Nikola Jokić večeras debituje u novoj boji cipela 361 koje nosi otkako je prošlog meseca potpisao novi ugovorsa proizvođačem opreme. Jokić je nosio potpuno belu verziju u petak protiv Medžika - napisao je novinar Denvera Harison Vind.

Da podsetimo, Jokić nosi model Big3 Future High (Big 3 fjučer haj) kompanije 361 stepen koje tek treba da se pojave u prodaji, a mogu se poručiti onlajn, po ceni od 400 dolara, dok trenutno na sniženju koštaju 300.

Uz Nikolu, u "timu" 361 igraju i Aron Gordon i Kentavijus Koldvel Poup iz Denvera i Spenser Grej Dinvidi iz Bruklin Netsa.

(Telegraf.rs)