Partizan bez Ledeja na prvom gostovanju u areni, crveno-beli spremaju osvetu

A. V.
Vreme čitanja: oko 3 min.

Praznik košarke je pred nama!

Foto: Nikola Tomić

Novogodišnje praznike smo već obeležili, pa nam sada predstoje božićni praznici, ali pre toga nas očekuje praznik košarke. Prva nedelja 2024. godine nam je donela novo duplo kolo u Evroligi u kojem nas očekuje novi večiti derbi, treći ove sezone.

Prva dva okršaja beogradskih rivala su pripala izabranicima Željka Obradovića, koji su najpre slavili u Evroligi sa 88:86, da bi svega četiri dana kasnije slavili i u regionalnoj AdmiralBet ABA ligi, ovog puta nešto ubedljivije, a rezultat je bio 98:87 u korist Crno-belih. Košarkaši Partizana su u prošlom kolu, iako desetkovani povredama, trijumfovali protiv Asvela, čime su prekinuli niz od dva uzastopna poraza u Evroligi. Crno-bele je predvodio Panter sa 22 poena, dok su pored njega dvocifreni bili još samo Anđušić i Jaramaz sa 15, odnosno 11 poena.

Sa druge strane, igrači Crvene zvezde su u utorak protiv Fenerbahčea upisali svoju prvu ovosezonsku pobedu na gostovanjima u Evroligi. Najistaknutiji u redovima Crveno-belih je bio Bolomboj, koji je postigao 24 poena uz 6 skokova, 19 poena i 7 skokova je dodao Giedraitis, dok je Hanga upisao 12 poena. Prošle sezone je Partizan upravo pobedom nad Fenerom u gostima napravio preokret u sezoni i započeo seriju sjajnih rezultata koji su Crno-belima doneli mesto u plej-ofu, pa ostaje da se vidi da li će ova pobeda imati sličan efekat i na klub sa Malog Kalemegdana.

Novi večiti derbi je na programu večeras od 20 časova, kada će Zvezda dočekati Partizan, a jedna stvar koja je sigurna kad je večiti derbi u pitanju je da će biti strasti, kako na terenu, tako i van njega. Sa tim u vidu, kako bi što više uživali u domaćem prazniku košarke, kladionica AdmiralBet je spremila veliki broj specijala, kao što su da obe ekipe postižu koš u prvom minutu, da obe ekipe postižu trojku u prvom minutu ili koliki će biti ukupan broj zakucavanja nakon uvodna tri minuta meča.

Foto: Promo

Naravno, u ponudi se nalaze standardne opklade da će Nedović, Teodosić i Bolomboj, odnosno Panter, Naneli i Kaboklo ukupno postići 50 ili više poena večeras, a tokom trajanja duplog kola Evrolige sve ljubitelje košarke i sportskog klađenja očekuje povraćaj u iznosu od 20% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača.

Sve od navedenih promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa!

Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa, dok maksimalna vrednost sva tri bonusa ukupno iznosi nestvarnih 220.000 dinara.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u prazniku košarke u sred praznične sezone!

(Telegraf.rs/PR)