Sin Peđe Stojakovića zablistao u prvom startu na koledžu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskazao je deo svog potencijala čim je dobio šansu

Foto: Alex Bierens de Haan / Getty images / Profimedia

Sin proslavljenog košarkaša Predraga Stojakovića Andrej zablistao je u prvom startu za svoj kolrdž Stenford i bio jedan od najboljih pojedinaca u timu.

Santa Klara je slavila 89:77, međutim Andrej je za 29 minuta parketu iskazao svoj potencijal ubacivši 18 poena (7/14 FG) uz skok i dve asistencije.

Iako je u ekipi imao efikasnijeg saigrača (Maksim Rejno, 26 poena) od Stojakovića u narednom periodu treba očekivati da igra još više i češće dobija šansu od početka.

Stenford trenutno ima skor 2-1 u svojoj konferenciji, a Andrej prosek od 11.7 poena na tri meča.

Podsetimo, on je došao u žižu javnosti nedavno kada je upitan da li će nastupati za Srbiju ili Grčku, ali on je ostavio mogućnost nastupa za Orlove.

- Ne, nikako, nisam ništa odlučio! Uopšte nisam razmišljao o tome. Ne razmišljam za koju ćureprezentaciju igrati. Sada mi je najveći prioritet Stenford i kako ćemo se snaći ove godine. Kad dođe vreme da me reprezentacija bude pozvala, onda ću početi da razgovaram sa njima - rekao je tada Stojaković.

Podsetimo njegova majka je Grkinja Aleka Kamila i on zbog toga ima jednake mogućnosti i pravo da odluči za koga će igrati.

(Telegraf.rs)